Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025

«Εδώ δεν αναγνωρίζω τους βουλευτές του κόμματός μου. Και μου το έλεγε ο Τάιλερ να πάμε Ίμπιζα που έχει...» - Η 1η μέρα του "Στέφανου Κασσελάκη" στο στρατό (Video)

Γιώργος Μητσικώστας και Σωτήρης Καλυβάτσης δίνουν ρέστα - Δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τέτοια ασίστ να πάει χαμένη

8 Οκτωβρίου 2023 09:57
«Εδώ δεν αναγνωρίζω τους βουλευτές του κόμματός μου. Και μου το έλεγε ο Τάιλερ να πάμε Ίμπιζα που έχει...» - Η 1η μέρα του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται για τον στρατό και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τέτοια ασίστ να πάει χαμένη.

«Εδώ δεν αναγνωρίζω τους βουλευτές του κόμματός μου. Και μου το έλεγε ο Τάιλερ να πάμε Ίμπιζα που έχει...»

Έτσι, μέσα από το νέο επεισόδιο του Mitsi Var ετοίμασαν ένα απολαυστικό τεστ για την πρώτη μέρα του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό και την υποδοχή του από έναν λοχαγό- κέρβερο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο από το 24.00 και μετά:

Και επίσημα «Batman» ο Στέφανος Κασσελάκης: Πολίτες του δώρισαν κάλτσες με τον super ήρωα (video)

Στην Πάτρα περιοδεύει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Εκεί έτυχε θερμή υποδοχής o Στέφανος Κασσελάκης και μάλιστα κάποιοι πολίτες του έκαναν δώρο κάλτσες Batman.

Υπενιθυμίζεται ότι ο ίδιος σε συνένετυξή του στους «Πρωταγωνιστές» ανέφερε για τον Μπάτμαν:

«Πάντα μου άρεσε ότι κάποιος βάζει το κοινό καλό από τη ζωή που θα μπορούσε να ζούσε».

Όπως πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο ίδιος «το κάνει με τον δικό του τρόπο, χωρίς να έχει υπερδυνάμεις».

«Μακάρι να είχαμε όλοι μας την νηφαλιότητα να επιλέγαμε εργαλεία κατάλληλα» συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να καταλήξει πως «το μεγαλύτερο εργαλείο που έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το ανθρώπινο δυναμικό της».

 

Viral

Share