Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

«Πήραν φωτιά» τα κέντρα αισθητικής: Οι φετινές τάσεις στο nail art

Κλείσε γρήγορα το ραντεβού σου

19 Ιουνίου 2024 14:39
«Πήραν φωτιά» τα κέντρα αισθητικής: Οι φετινές τάσεις στο nail art
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καλοκαιρινά νύχια του 2024 φέρνουν φρεσκάδα, χρώμα και αυξημένη δόση δημιουργικότητας στο nail art, ικανοποιώντας εξίσου τους επαγγελματίες του χώρου και όλες εμάς που αναζητάμε πρωτότυπες ιδέες για τα νύχια των ποδιών και των χεριών μας!

Διαβάστε επίσης: Νέα τάση στο πεντικιούρ: Αυτό είναι το χρώμα που θα επικρατήσει το καλοκαίρι 2024

Οι λάτρεις του μανικιούρ και του πεντικιούρ, στο οποίο θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση τους καλοκαιρινούς μήνες όπως είναι φυσικό, μπορούν φέτος να αναζητήσουν την αγαπημένη τους απόχρωση μέσα από πιο «κλασικά» καλοκαιρινά χρώματα αλλά και λιγότερο αναμενόμενες επιλογές, που θα εκπλήξουν ευχάριστα. Τα ιδιαίτερα καλοκαιρινά σχέδια, τόσο για μακριά όσο και για κοντά νύχια σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να ξεχωρίσετε αυτά που ταιριάζουν στη μοναδική σας προσωπικότητα και στιλ.

Το σχήμα που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι

Το κυρίαρχο σχήμα των νυχιών για το καλοκαίρι του 2024 είναι το αμυγδαλωτό. Τα καλοκαιρινά αμυγδαλωτά νύχια του 2024 υπόσχονται να είναι μια ανανεωμένη εκδοχή της κλασικής γεωμετρικής φόρμας. Με μια αιχμηρή άκρη και ελαφρώς στρογγυλεμένο κάτω τμήμα, αυτό το σχήμα δίνει έναν αέρα θηλυκής κομψότητας και είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Οι επιλογές στα χρώματα είναι ποικίλες, αλλά η έμφαση θα δοθεί αφενός στις πιο ζωηρές και φωτεινές αποχρώσεις, που αναδεικνύουν το καλοκαιρινό κλίμα και αφετέρου στα χρώματα που αποτελούν τάση φέτος. Τα λευκά νύχια παραμένουν σταθερά μια δημοφιλής επιλογή, που ταιριάζει μοναδικά και με το αμυγδαλωτό σχήμα, προσφέροντας μια διακριτική και κομψή αισθητική που δένει τέλεια με την εποχή.


Μανικιούρ και πεντικιούρ σε άσπρο χρώμα και αυτό το καλοκαίρι

Τα άσπρα νύχια αποτελούν μια διαχρονική και κομψή πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναδεικνύουν την καλοκαιρινή λάμψη και το μαύρισμα του δέρματος, προσδίδοντας μια φρέσκια εμφάνιση. Τα άσπρα νύχια είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες καθώς δημιουργούν μια ελαφριά και διακριτική αίσθηση. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με οποιοδήποτε στιλ ρούχων και αξεσουάρ, προσφέροντας ένα ανεπιτήδευτα chic αποτέλεσμα για την παραλία και τις βόλτες μας κατά τις ηλιόλουστες μέρες.

Νέα τάση σε νύχια

Τα χρώματα στα νύχια που θα αναδείξουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Το καλοκαίρι φέτος φέρνει μια πανδαισία χρωμάτων στα νύχια, με τα κόκκινα, τα πράσινα, τα πορτοκαλί και τα μπλε να κυριαρχούν. Το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις του, από το φωτεινό κόκκινο μέχρι το βαθύ κοραλί, εκπέμπει πάθος και αυτοπεποίθηση. Το πράσινο, αντιπροσωπευτικό της φύσης και της ανανέωσης, εκφράζει φρεσκάδα και ζωντάνια.

Νέα τάση σε νύχια

Νέα τάση σε νύχια

Το πορτοκαλί και ειδικά το ροδακινί που είναι το χρώμα του 2024, δίνει έναν αέρα ζεστασιάς, ενέργειας και ενθουσιασμού. Το μπλε, από το ανοιχτό γαλάζιο μέχρι το βαθύ μπλε και το ασυναγώνιστο navy blue, αναδεικνύει την αίσθηση της γαλήνης και της ηρεμίας. Αυτά τα χρώματα θα είναι οι αγαπημένες επιλογές μας φέτος το καλοκαίρι, προσφέροντας μεταξύ άλλων μια έκρηξη αισιοδοξίας στο μανικιούρ μας.

Κοντά και μακριά νύχια σε όμπρε στιλ με τόνους από τα φετινά καλοκαιρινά χρώματα

Τα νύχια σε ύφος όμπρε είναι μια δημοφιλής επιλογή για το καλοκαίρι του 2024, προσφέροντας ένα δροσερό και μοντέρνο στιλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά mani – pedi, επιλέγοντας για παράδειγμα ένα ροζ που να μεταβάλλεται σε λευκό, για ένα λαμπερό ντεγκραντέ όμπρε.

Νέα τάση σε νύχια

Αν θέλετε κάτι πιο τολμηρό, επιλέξτε κάτι μεταξύ πορτοκαλί και κίτρινου, δημιουργώντας ένα ηλιοβασίλεμα στα νύχια σας. Επίσης, τα όμπρε νύχια σε μπλε και τιρκουάζ αποχρώσεις μπορούν να μεταμορφώσουν τα νύχια σας σε μια αναζωογονητική θάλασσα. Επιλέξτε μια γαλάζια απόχρωση προς λευκό για μια δροσερή αίσθηση ή προτιμήστε τις πράσινες αποχρώσεις για μια φυσική και ζωηρή εμφάνιση.

Αναμενόμενες τάσεις και εκπλήξεις στο φετινό manicure – pedicure

Τα καλοκαιρινά νύχια του 2024 φέρνουν μια παλέτα από μοντέρνα και φρέσκα χρώματα, με έμφαση στο ροζ και το γκρι, καθώς και τα διάφανα χρώματα. Φέτος το καλοκαίρι, μας επανασυστήνονται τα soap και milky nails, ενώ δεν λείπουν τα φλοράλ στοιχεία και οι μεταλλικές λεπτομέρειες που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Το γκρι προσθέτει μια διακριτική και ταυτόχρονα δυναμική νότα, ενώ τα balletcore nails με βάση φυσικά το ροζ σε όλες του τις εκδοχές, το κατεξοχήν χρώμα της αισθητικής της μπαλαρίνας, είναι η απαλή και θηλυκή επιλογή που αποτελεί την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι.

Τα soap και milky νύχια προσφέρουν έναν αιθέριο και μαλακό τόνο, ενώ τα διάφανα δημιουργούν μια διακριτική και κομψή εμφάνιση. Τα φλοράλ σχέδια προσθέτουν έναν αέρα φρεσκάδας και ζωηρότητας στο μανικιούρ. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοντέρνα σχέδια συνδυάζοντας αυτά τα χρώματα μεταξύ τους, όπως ροζ με γκρι ή διάφανα με milky. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μικρά φλοράλ στοιχεία σε ένα από τα χρώματα βάσης για ένα πιο ενδιαφέρον και κομψό αποτέλεσμα. Τέλος, τα μεταλλικά εφέ στα νύχια είναι για πολλές η ευχάριστη έκπληξη για το καλοκαίρι και θα τα δούμε σε όλα τα αγαπημένα μας χρώματα.

Το γαλλικό μανικιούρ αλλιώς

Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει ένα κλασικό στιλ που διαχρονικά είναι δημοφιλές και κομψό. Κατά το καλοκαίρι του 2024, μπορείτε να ανανεώσετε αυτό το στιλ με μοντέρνους τρόπους. Ένας τρόπος είναι να επιλέξετε ένα φρέσκο και φωτεινό χρώμα για τη βάση των νυχιών, όπως λαχανί ή κοραλί, και να διατηρήσετε την κλασική λευκή γραμμή στην άκρη του νυχιού.

Νέα τάση σε νύχια

Προσθέστε, ακόμα, μια δόση λάμψης στο γαλλικό μανικιούρ με μικροσκοπικά διακριτικά στρας ή μεταλλικές λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, δοκιμάστε διαφορετικές αποχρώσεις για τη βάση, όπως ανοιχτό μπλε ή ροζ. Με αυτούς τους τρόπους, θα ανανεώσετε το γαλλικό μανικιούρ και θα δημιουργήσετε ένα μοντέρνο και κομψό στιλ.

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share