Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Παράνοια: Το κορίτσι του «Hawk Tuah» έχει πουλήσει εμπόρευμα αξίας άνω των 65.000 δολαρίων! (photos)

Δεν πάμε καλά...

27 Ιουνίου 2024 20:54
Παράνοια: Το κορίτσι του «Hawk Tuah» έχει πουλήσει εμπόρευμα αξίας άνω των 65.000 δολαρίων! (photos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η νεαρή γυναίκα που έγινε viral ως «Hawk Tuah Girl» χάρη σε μια... πικάντικη συνέντευξη που έδωσε στον δρόμο, έχει ήδη πουλήσει εμπορεύματα αξίας άνω των 65.000 δολαρίων.

Η Χέιλι Γουέλτς έγινε viral νωρίτερα αυτόν το μήνα όταν μοιράστηκε τις σκέψεις της «για το τι πρέπει να κάνεις στο κρεβάτι για να τρελάνεις έναν άντρα». Τώρα, πουλάει επώνυμα καπέλα μέσω της εταιρείας ένδυσης «Fathead Threads» με έδρα το Τενεσί, σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Είναι 63 ετών γιαγιά και σύντομα θα αποκτήσει παιδί με τον 26χρονο σύντροφό της – «Λένε ότι δεν θα ζήσω για να το δω να ενηλικιώνεται»

Η μάρκα έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 2.000 καπέλα «Hawk Tuah '24», δήλωσε ο ιδιοκτήτης Jason Poteete στο Rolling Stone. Με 32,78 δολάρια ανά καπέλο -συν 50 δολάρια για μια εξαντλημένη, υπογεγραμμένη έκδοση- το συνολικό ποσό κέρδους ανέρχεται σε τουλάχιστον 65.000 δολάρια.

«Δεν έχει πάρει δεκάρα για το viral βίντεο»

«Φυσικά δεν έχει πάρει δεκάρα από το πρώτο viral βίντεο που βγήκε», δήλωσε ο Poette για την Γουέλτς, την οποία, όπως ισχυρίστηκε, γνωρίζει εδώ και χρόνια. «Κανείς δεν της ζήτησε άδεια για να μην κάνει τίποτα, ούτε και εκείνη. Ήθελα απλώς να έχει κάποιο κέρδος από αυτή τη συμφωνία», είπε.

Η Γουέλτς είναι συγκλονισμένη από τη νεοαποκτηθείσα φήμη της και ζήτησε από τον Poteete να μην αποκαλύψει οποιαδήποτε προσωπική της πληροφορία ή να μην παρουσιάσει το πρόσωπό της στο εμπόρευμα, δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

«Οι μεγαλύτερες παραγγελίες μας είναι συνήθως 100 καπέλα, ίσως 150 έως 250 μπλουζάκια. Αυτό είναι πολύ έξω από τα συνηθισμένα για εμάς», δήλωσε ο Poteete. «Πρόκειται για ένα μικρό, οικογενειακό κατάστημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι σε ετοιμότητα».

Παράλληλα, αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιο είναι το ποσοστό των κερδών που λαμβάνει η κοπέλα που έγινε διάσημη. Η Γουέλντς -η οποία αρχικά φημολογούνταν ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο με το United Talent Agency του Χόλιγουντ- εργάζεται επίσης για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος της διάσημης πλέον φράσης της, είπε.

«Υπάρχουν μερικοί τρελοί άνθρωποι στον κόσμο που την προσέγγισαν», λέει. «Είναι ίσως ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν ξέρω αν το έχει "αγκαλιάσει"».

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share