Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

93χρονος λεβέντης παππούς χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στην Αννίτα Πάνια και κάνει... τα τσιμέντα του πλατό να πέσουν

Βούρκωσαν όλοι!

13 Νοεμβρίου 2021 14:17
93χρονος λεβέντης παππούς χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στην Αννίτα Πάνια και κάνει... τα τσιμέντα του πλατό να πέσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι θέμα ηλικίας, αλλά θέμα... ψυχής, όπως μας δείχνει ένας συμπαθέστατος 93χρονος κύριος, ο οποίος μας συγκίνησε πραγματοποιώντας έναν από τους πιο όμορφους και λεβέντικους χορούς, που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια έχουμε δει πολλά... παρατράγουδα, αλλά δεν είναι και τα μόνα. Υπάρχουν και όμορφες ιστορίες ζωής, ή περιστατικά που μας τράβηξαν την προσοχή και μας συγκίνησαν, όπως το έκανε ο εν λόγω παππούς.

Το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο από έναν 93χρονο

Ο 93χρονος Γιώργος Στέφας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κάνε μου like», που είχε η παρουσιάστρια κάποτε στο κανάλι «Έψιλον», θέλοντας να επιδείξει τις ικανότητές του στο ζεϊμπέκικο και να αποδείξει, ότι δεν έχει απολύτως καμία σημασία το πόσων ετών είσαι, όταν κάνεις το συγκεκριμένο χορό, όπως μας απέδειξε και ο άνθρωπος που «γκρέμισε» το YouTube.

Ο κ. Στέφας, λοιπόν, συγκίνησε άπαντες κι έκανε... τα τσιμέντα να πέσουν στο πλατό, χορεύοντας το «Εγώ είμαι ένα παλιόπαιδο» σε στίχους Αναστάσιου Κουλούρη και μουσική Πάνου Γαβαλά, σε μια υπέροχη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share