Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Επικά τσιφτετέλια: Όσα άφησαν εποχή στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (videos)

Ποια θυμάστε;

27 Ιουνίου 2024 16:58
Επικά τσιφτετέλια: Όσα άφησαν εποχή στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (videos)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Αγαπήθηκε όσο λίγες και κράτησε συντροφιά σε πολύ κόσμο αμέτρητα Σαββατόβραδα.

Ειδικά την περίοδο της καραντίνας αποτέλεσε την καλύτερη διέξοδο και ό,τι πιο κοντινό είχαμε σε διασκέδαση. Όλα αυτά τα χρόνια άλλαξε τρεις τηλεοπτικές στέγες (ΝΕΤ, Alpha και ΣΚΑΪ), όμως έφτασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος της.

Παρόλα αυτά κάποια πράγματα θα μας μείνουν αξέχαστα. Όπως για παράδειγμα μερικά φοβερά και τρομερά τσιφτετέλια, που είδαμε να χορεύουν οι όμορφες καλεσμένες του Στην Υγειά μας κατά καιρούς.

Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Τα θρυλικά τσιφτετέλια

Τραϊάνα Ανανία

Πολλοί ήταν εκείνοι που έμαθαν το όνομα της πανέμορφης Τραϊάνας Ανανία, χάρη στο τσιφτετέλι που χόρεψε στο Στην Υγειά μας τον Φεβρουάριο του 2016. Το απολαύσαμε τόσο εμείς, όσο κι εκείνη.

Κατερίνα Στικούδη

Ο Δημήτρης Μπάσης ήταν από τους πιο τακτικούς θαμώνες της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Κάπως έτσι, τα Χαμοπούλια έγιναν ένα από τα πιο must τσιφτετέλια του Στην Υγειά μας. Όταν το συγκεκριμένο τραγούδι βέβαια το «ντύνει» με το τσιφτετέλι της η Κατερίνα Στικούδη, γίνεται αυτομάτως highlight.

Τζένη Μπότση

Όταν μιλάμε για τσιφτετέλι της Τζένη Μπότση, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Να πέσει το video.

Αθηνά Οικονομάκου

Σχεδόν όλη η εγχώρια showbiz έχει περάσει από τις εκπομπές τους Σπύρου Παπαδόπουλου όλα αυτά τα χρόνια. Το 2016 καλεσμένη βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έδωσε ρεσιτάλ με το τσιφτετέλι της. Μάντεψε σε ποιο τραγούδι. Φυσικά, στα Χαμοπούλια.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Άλλη μία παρουσία που είδαμε στους στίβους μάχης του Survivor έδωσε ρεσιτάλ με το τσιφτετέλι της στο Στην Υγειά μας. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και αναστάτωσε τους πάντες στο πλατό!

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη, όταν η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Όταν 23 χρόνια πριν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" κανείς δεν περίμενε πως σήμερα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με το τραγούδι των τίτλων, της τότε αγαπημένης σειράς θα κατάφερνε να κολάσει τους πάντες και να ξυπνήσει μνήμες. Εκτός όμως, από αυτό το χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι δύο κοριτσιών.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share