Ρίχνει στα παϊδάκια μπύρα και προσθέτει μπέικον! Το αποτέλεσμα; Θεϊκό!
Δεν θα το πιστεύετε!

Όλοι μας αγαπάμε τα παϊδάκια και για αυτό μια καλή συνταγή μπορεί να μας προσφέρει τρομερή απόλαυση. Με την παρακάτω συνταγή με μπέικον και μπύρα, θα απογειώσετε την γεύση τους!
Κάτι τέτοιο όμως δεν είχαμε σκεφτεί να δοκιμάσουμε και πιστέψτε μας, χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο γι” αυτό. Η συνταγή είναι από το BBQ Pit Boys και θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το μπέικον κάνει μαγικά, και αντί να το απολαμβάνετε σκέτο, δοκιμάστε αυτή την συνταγή!
Το μόνο που χρειάζεστε, πέρα από τα παϊδάκια, είναι μπύρα, χοντρές φέτες μπέικον και σως μπάρμπεκιου.
Ρολό κοτόπουλο γεμιστό με μπέικον και ατζέμ πιλάφι!
Ρολό κοτόπουλο γεμιστό με μπέικον και ατζέμ πιλάφι μαγειρεψε η Μαρία Εκμεκτσίογλου! Δείτε επίσης τη συνταγή για μία αφράτη βασιλόπιτα με ανθόνερο, καρύδια και κάστανα!
Υλικά:
- 1 κοτόπουλο ολόκληρο χωρίς κόκαλα
- 200 γρ. ζαμπόν
- 100 γρ. μπέικον
- 200 γρ. γραβιέρα
- 2 πιπεριές κόκκινες
- δενδρολίβανο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το ατζέμ πιλάφι:
- 1 ποτήρι του νερού ρύζι
- 100 γρ. αμύγδαλα ανάλατα καθαρισμένα
- 10 βερίκοκα
- 1 αστεροειδή γλυκάνισο
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 3 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
- αλάτι
- πιπέρι
- 10 κάστανα βρασμένα καθαρισμένα
Δείτε την εκτέλεση:
Λαχταριστό κοτόπουλο με δαμάσκηνα και βερίκοκα! (Video)
Λαχταριστό κοτόπουλο με δαμάσκηνα και βερίκοκα μαγείρεψε ο Βαγγέλης Δρίσκας! Ενώ, στη συνέχεια μπορείτε να φάτε μια αφράτη βασιλόπιτα με ανθόνερο, καρύδια και κάστανα!
Υλικά για 6 μερίδες:
- 1 μεγάλο ολόκληρο κοτόπουλο (2 κιλά)
- 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
- 2 κ.γ. πολτός σκόρδου
- 1 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
- 2 ξύλα κανέλας
- 5 σποράκια κάρδαμο
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.γ. κόλιανδρο
- 2 κ.γ. μέλι
- 20 αποξηραμένα δαμάσκηνα
- 20 αποξηραμένα βερίκοκα
- 150 ml ημίγλυκο κρασί
- 500 ml ζωμός κοτόπουλου
- ελαιόλαδο
- ανθός αλατιού
- 500 γρ. κουσκούς στιγμής
- 100 γρ. σταφίδες
- 100 γρ. κράνμπερις
- 100 γρ. καρύδια ή πεκάν
Δείτε την εκτέλεση:
Φιλέτο κοτόπουλο τυλιχτό σε κρούστα παρμεζάνας και μακαρόνι κοχυλάκι! (Video)
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μαγειρεύει φιλέτο κοτόπουλο τυλιχτό σε κρούστα παρμεζάνας και μακαρόνι κοχυλάκι.
Χριστουγεννιάτικο κοτόπουλο με γλάσο έφτιαξε στην εκπομπή Στη Φωλιά Των Κου Κου ο Λάμπρος Βακιάρος, ενώ έδειξε και το μυστικό για τα παραδοσιακά μελομακάρονα!
Υλικά:
- 3 φιλετάκια κοτόπουλο
- 300 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 φλιτζ. Καφέ φρυγανιά τριμμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- χυμό από ένα πορτοκάλι
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- βασιλικό ξερό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για τα κοχυλάκια:
- 1 πακέτο κοχυλάκια
- 1 φλιτζ. Καφέ κρέμα γάλακτος
- 1 φλιτζ. Καφέ παρμεζάνα τριμμένη
- 15 baby ντοματίνια
- ελαιόλαδο
- αλεύρι
Δείτε την εκτέλεση:
Koτόπουλο στη γάστρα με ταλιατέλες και μυρωδικά! (Video)
Κοτόπουλο με ταλιατέλες και μυρωδικά έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος δείχνοντας βήμα-βήμα την διαδικασία, με τον σεφ να έχει δείξει και την γευστικότατη συνταγή κανελόνια με μοσχαρίσιο ραγού και κρέμα τυριού.
Υλικά:
- 1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
- 120 γρ. κόκκινο κρασί
- 15 γρ. πελτέ τομάτας
- 250 γρ. χυμό τομάτας
- 7 – 8 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
- 4 – 5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- Φλούδες από 1 λεμόνι
- 500 γρ. ταλιατέλες
- Γραβιέρα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση: